YELLOW RIVER LANZHOU HANDPULLED NOODLES

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 191 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yellow River Lanzhou Handpulled Noodles. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2024 om 22:03 Super lang moeten wachten. Eten was ijskoud toen het aankwam. Het “vlees” was meer vet dan vlees. Ik bestel hier zeker niet meer.
24 jan 2024 om 8:58 Food quantity was way too small for the price. Will never order from here again.
19 dec 2023 om 14:36 Eten is uitstekend, de bezorgtijd zeer teleurstellend, meer dan 2 uur (!) heb ik moeten wachten
23 okt 2023 om 21:41 Een v d twee gerechten had weinig smaak en beiden bij elkaar erg duur in verhouding
24 sep 2023 om 20:57 Ik heb vaak hier besteld en het eten is lekker maar de prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal meer. De porties waren vroeger groter en nu is het te duur voor wat je krijgt. De bezorging duurt ook vaak lang, de laatste keer bijna 2 uur.
20 sep 2023 om 21:03 Eten was heerlijk. Het kwam ook nog eens warm aan en goed verpakt(ik woon op een afstand van minimaal 20 min). Zeker niet de laatste keer dat ik hier ga bestellen:)
19 sep 2023 om 20:16 Het eten voor zo prijs was niet de beste kwaliteit ik had meer verwacht.
29 aug 2023 om 20:49 Food is ok but a bit on the expensive side. Eating in is a bit better because you have more choice of the salads and extras like boiled egg and a bit cheaper. Not sure why this is not included in the home delivery.
28 aug 2023 om 17:59 Heerlijk eten. Duur voor 23 euro incl bezorgkosten. Ter plekke eten stuk goedkoper
16 aug 2023 om 18:05 Voor 23 euro hoop je wel echt meer dan een klein bakje noodles te krijgen.
14 aug 2023 om 17:13 Food took 2 hours to get to our house, really long. And it was very expensive, 23 euros (main course) and the noodles were super salty and fatty. Not ordering again.
7 aug 2023 om 19:23 Helaas hadden we een verkeerde bestelling ontvangen ( en neit de kip noedels), maar verder was het prima